0
0 items
Beauty

Waarom maakt silicarijk water je mooier?

By mei 27, 2019 oktober 9th, 2019 No Comments

Silicarijk water zorgt voor stimulatie van de collageenaanmaak. Dit zorgt ervoor dat je cellen sneller vernieuwd worden en je dus een jonger uiterlijk krijgt met frisse en nieuwe cellen aan de oppervlakte van je huid, haar en nagels. Dit gebeurt aan de binnenzijde natuurlijk ook waardoor eigenlijk al de cellen in je lichaam beter onderhouden worden, simpelweg door silicarijk water te drinken!

Wij hebben al van meerdere kapsters gehoord dat zij daadwerkelijk een verbetering in het haar zien bij mensen vanuit onze klantenkring; het haar is glanzender en soepeler en er is minder haarverlies. Het is dus makkelijk te zien of het resultaat heeft, vraag het je kapper! Probeer wel je haar altijd natuurlijk te verzorgen, schoonheid komt van twee kanten.

Je huid zal zich sneller herstellen doordat er vanuit de binnenzijde meer nieuwe en soepele huidcellen worden aangemaakt. Dit is een compleet veilige en natuurlijke “verjongings”methode. Je bent gewoon sneller van die oudere cellen af en alles is daardoor in betere en mooiere staat!

Het is bekend dat kiezelzuur de wondgenezing versnelt en ook je huidverversing versnelt. Het drinken van ACILIS by SPRITZER ® geeft je een jongere en soepelere huid van binnen naar buiten.

Ook de natuurlijke nagel wordt mooier, sterker en glanzender onder invloed van meer silicium in het lichaam. ACILIS by SPRITZER ® is dus een simpele en onschadelijke manier om mooier te worden en te blijven.

De middelen die van buiten naar binnen werken, zoals bijna alle schoonheidsproducten, worden in principe overbodig waardoor ACILIS by SPRITZER ® zijn prijs dik terugverdiend.

Dit water geeft je lichaam de kans om zijn cellen in optimale conditie te brengen en te houden; zo ben je altijd de beste versie van jezelf!

ACILIS by SPRITZER ® geeft je PURE Schoonheid.

Stralende gezondheid,

Dennis Nelisse