0
0 items
Gezondheid

Silicium het vergeten geneesmiddel!

By mei 27, 2019 december 19th, 2019 No Comments

De geneeskrachtige werking van Silica kan worden teruggeleid tot aan de Azteken die een smeersel op basis van obsidaanpoeder(lavaglas) om wonden te genezen. Obsidaan is een glassoort bestaande uit 60 % siliciumdioxyde en uit recente onderzoeken is gebleken dat insnijdingen met van obsidaan vervaardigde scalpels sneller genezen dan bij de huidige metalen scalpels.

Sinds het begin van medische kennis word de kracht van siliciumdioxyde erkent door volkeren over de gehele wereld. De geneeskrachtige werking van Silica kan worden teruggeleid tot aan de Azteken die een smeersel op basis van obsidaanpoeder(lavaglas) om wonden te genezen. Obsidaan is een glassoort bestaande uit 60 % siliciumdioxyde en uit recente onderzoeken is gebleken dat insnijdingen met van obsidaan vervaardigde scalpels sneller genezen dan bij de huidige metalen scalpels.

Sinds het begin van medische kennis word de kracht van siliciumdioxyde erkent door volkeren over de gehele wereld. Ondanks dat ook in de laatste eeuw vele zeer gerespecteerde en zelfs met Nobelprijzen bekroonde wetenschappers de essentie van Silica in het menselijk lichaam erkennen, heeft dit niet geleid tot een bewustwording van inname van dit onmisbare mineraal in organische vorm.

Zelfs de immuniteit tegen de epidemieën uit begin 20ste eeuw van een volledig deel van de bevolking die boven een silicarijke waterbron woonde heeft niet geleid tot een toename van het gebruik van organisch Silica in de medische industrie. Silicium/OSA/Kiezelzuur/SiO2 zijn allen organisch Silica en worden in het lichaam gebruikt als basisstof voor het eiwit collageen, dit eiwit zorgt voor vernieuwing van vele cellen in ons lichaam die het innerlijk en uiterlijk onze algemene gezondheid bepalen.

Volgens recente onderzoeken is gebleken dat een tekort aan Silicium kan leiden tot:

Gewrichts- en bot aandoeningen als

 • Sclerose
 • Reuma
 • Artrose
 • Jicht
 • osteoporose
 • Cardiovasculaire aandoeningen.
 • Immuniteitsproblemen
 • Aderverkalking

Huid, haar en nagelaandoeningen als

 • Psoriasis
 • nagelverkalking
 • haaruitval

De voordelen van een overschot aan Silicium zijn eigenlijk overweldigend, buiten het feit dat ze het risico op bovenstaande aandoeningen minimaliseren geeft  ACILIS by SPRITZER ® silicarijk water je een dagelijkse verjongingskuur bij regelmatige inname. Ook is het verantwoordelijk voor de afvoer van aluminium vanuit ons lichaam waardoor de kans op neurologische aandoeningen zoals Alzheimer,MS,Parkinson etc. veroorzaakt door aluminiumophopingen in de hersens gereduceerd word.

Het is zelfs gebleken dat patiënten met een van deze neurologische aandoeningen er baat bij hebben in hun dagelijkse functies wanneer het aluminiumgehalte in hun bloed daalt doordat er meer aluminium uit het lichaam afgevoerd via urine en zweet.

ACILIS by SPRITZER ® bevorderd je gezondheid doordat het je cellen verjongt en het helpt bij het verwijderen van giftige afvalstoffen die later tot grote problemen kunnen leiden.

Gezondheid,

Dennis Nelisse

 

https://www.devoedingsdokter.nl/Silicium.html

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/129799-de-geneeskracht-van-organisch-silicium.html