ACILIS by SPRITZER ® water 24x 400ml

22.22

ACILIS Silicawater 24×400 ml bevat van nature opgelost silica (OSA/ortho silicic acid) en word gefilterd door 128 meter rots- en zandsteenlagen. Afkomstig uit een artesische watervoerende laag diep onder het ongerepte regenwoud in de Maxwell Hills van Maleisië. 

Totaal opgeloste vaste stoffen 198 mg/l.
pH waarde 7.10.

 

Levertijd: 1-3 werkdagen

Artikelnummer: silica_400 Categorie:

Product Omschrijving

ACILIS by SPRITZER® Silicawater.

Veilig en niet-invasief voor mensen van alle leeftijden om te drinken, het heeft een siliciumgehalte van 60 mg/L. Een perfect uitgebalanceerde pH-waarde 7 en wordt verkocht in PET- en BPA-vrije flessen.

Ons water is van nature veganistisch, vegetarisch, glutenvrij en notenvrij; vrij van suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen en gecertificeerde halal. Het is veilig voor mensen van alle leeftijden om te drinken en interfereert met geen enkele medicatie.

Stof Hoeveelheid Eenheid
Silica 60 mg/l
Kalium 3.1 mg/l
Calcium 36 mg/l
Magnesium 3.7 mg/l
Bicarbonaat 93 mg/l
Sulfaat 22.1 mg/l
Chloride 0.78 mg/l

ACILIS by Spritzer silicawater 24×400 ml.

Deze handige en supersterke flesjes kun je overal mee naar toe nemen, het mooie design zorgt voor veel complimenten en je mag zeker gezien worden met een flesje dat volledig is gericht op de toekomst. Volledig recyclebaar plastic voorbereid op de circulaire economie die de bestrijding van afval plastic moet bewerkstelligen.

De nuttigste mineralen gemakkelijk toegediend door het simpelweg drinken van Water, Silicawater bevat OSA (ortho silicic acid) Kiezelzuur.

Dit essentiële mineraal kan alleen door de natuur worden gekoppeld aan water door jarenlang filtering door natuurlijke rots en zandlagen.

Exclusief in NL door 2D Silicawaters B.V.

Product is gewogen op circa 11 kg.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ACILIS by SPRITZER ® water 24x 400ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *