Duo Mix 48x 400ml + 24x 1,5l

98.98 / maand

ACILIS by SPRITZER® Silicawater abonnement.

ACILIS by SPRITZER Abonnement bevat van nature opgelost silica (OSA/ortho silicic acid) en word gefilterd door 128 meter rots- en zandsteenlagen. Afkomstig uit een artesische watervoerende laag diep onder het ongerepte regenwoud in de Maxwell Hills van Maleisië.

2 Dozen 24 x 400 ML
2 Dozen 12 x 1500 ML

Totaal opgeloste vaste stoffen 198 mg/l
pH waarde 7

incl. verzendkosten

Levertijd: 1-3 dagen

Min. abonnementsduur is 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar per e-mail.

Artikelnummer: abo duo mix Categorie:

Product Omschrijving

ACILIS by SPRITZER® Silicawater abonnement.

ACILIS by SPRITZER Abonnement bevat van nature opgelost silica (OSA/ortho silicic acid) en word gefilterd door 128 meter rots- en zandsteenlagen. Afkomstig uit een artesische watervoerende laag diep onder het ongerepte regenwoud in de Maxwell Hills van Maleisië. Veilig en niet-invasief voor mensen van alle leeftijden om te drinken, het heeft een siliciumgehalte van 60 mg/L. Een perfect uitgebalanceerde pH-waarde en wordt verkocht in PET- en BPA-vrije flessen.

Ons water is van nature veganistisch, vegetarisch, glutenvrij en notenvrij; vrij van suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen en gecertificeerde halal. Het is veilig voor mensen van alle leeftijden om te drinken en interfereert met geen enkele medicatie.

ACILIS by Spritzer Silicawater Exclusief in NL door 2D Silicawaters B.V.

Info abonnementen 2D Silicawaters.

Bij het bestellen van dit ACILIS by Spritzer abonnement gaat u akkoord met een minimale abonnementsduur van 3 maanden. Hierna is het abonnement maandelijks opzegbaar! Opzeggen kan per mail naar Mail ons, vermeld uw contactgegevens en adres en wij stoppen de sepa incasso.

Betaling geschied per maandelijkse Sepa incasso, na ontvangst van betaling worden de gewenste abonnementen elke maand na startdatum gratis bezorgd. (Alleen in Nederland! voor maandelijkse bezorging buiten NL Mail ons)

Stof Hoeveelheid Eenheid
Silica 60 mg/l
Kalium 3.1 mg/l
Calcium 36 mg/l
Magnesium 3.7 mg/l
Bicarbonaat 93 mg/l
Sulfaat 22.1 mg/l
Chloride 0.78 mg/l

Andere suggesties…