Quartet klein 96x 400ml

80.80 / maand

ACILIS by Spritzer abonnement.

ACILIS by SPRITZER Abonnement bevat van nature opgelost silica (OSA/ortho silicic acid) en word gefilterd door 128 meter rots- en zandsteenlagen. Afkomstig uit een artesische watervoerende laag diep onder het ongerepte regenwoud in de Maxwell Hills van Maleisië.

4 dozen 24 x 400 ML

Totaal opgeloste vaste stoffen 198 mg/l
pH waarde 7

incl. verzendkosten

Levertijd: 1-3 dagen

Min. abonnementsduur is 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar per e-mail.

Artikelnummer: abo quartet klein Categorie:

Product Omschrijving

ACILIS by SPRITZER® Silicawater.

Silicawater abonnement 400 ml bevat van nature opgelost silica (OSA/ortho silicic acid) en word gefilterd door 128 meter rots- en zandsteenlagen. Afkomstig uit een artesische watervoerende laag diep onder het ongerepte regenwoud in de Maxwell Hills van Maleisië. Veilig en niet-invasief voor mensen van alle leeftijden om te drinken, het heeft een siliciumgehalte van 60 mg/L. Een perfect uitgebalanceerde pH-waarde en wordt verkocht in PET- en BPA-vrije flessen.

Ons water is van nature veganistisch, vegetarisch, glutenvrij en notenvrij; vrij van suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen en gecertificeerde halal. Het is veilig voor mensen van alle leeftijden om te drinken en interfereert met geen enkele medicatie.

Silicawater abonnement 400 ml Exclusief in NL door 2D Silicawaters B.V.

Info abonnementen 2D Silicawaters.

Bij het bestellen van dit abonnement gaat u akkoord met een minimale abonnementsduur van 3 maanden. Hierna is het abonnement maandelijks opzegbaar! Opzeggen kan per mail naar Mail ons, vermeld uw contactgegevens en adres en wij stoppen de sepa incasso.

Betaling geschied per maandelijkse Sepa incasso, na ontvangst van betaling worden de gewenste abonnementen elke maand na startdatum gratis bezorgd. (Alleen in Nederland! voor maandelijkse bezorging buiten NL Mail ons)

Stof Hoeveelheid Eenheid
Silica 60 mg/l
Kalium 3.1 mg/l
Calcium 36 mg/l
Magnesium 3.7 mg/l
Bicarbonaat 93 mg/l
Sulfaat 22.1 mg/l
Chloride 0.78 mg/l

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quartet klein 96x 400ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *