0
0 items
Sport

Peesblessures voorkomen en sneller genezen met ACILIS by SPRITZER ®

By april 17, 2019 oktober 9th, 2019 No Comments

De aanhechtingen van je spieren aan je botten heten pezen, omdat deze een grote sterkte en flexibiliteit moeten hebben zijn deze gemaakt van 65-80 % collageen en daarnaast elastine, proteoglycanen en fibroblast cellen. De peesblessure is een van de meest voorkomende blessures in de sport, omdat de doorbloeding in de pezen schaars is zijn het vaak langdurige blessures met de potentie om chronisch te worden.

De beste behandelmethode voor deze blessures is rust, dit is niet voor niets, bij schade aan de pees (Tendose) is het weefsel beschadigd en dit moet door het lichaam gerepareerd worden.

Vaak duren deze blessures lang en komen ze snel terug omdat het lichaam simpelweg niet genoeg tijd krijgt om genoeg collageen e.a. te produceren om de pees weer op volle sterkte te krijgen. ACILIS by SPRITZER ® helpt je doordat Siliciumdioxyde direct via de bloedbaan op de goede plaats kan helpen collageen aan te maken.

Bij een regelmatige inname van ACILIS by SPRITZER ® blijft de aanmaak van collageen op een hoog niveau en zullen je pezen altijd op zijn sterkst zijn en zo snel mogelijk overbelasting repareren.

Voordelen van een hoge kiezelzuurwaarde(opgelost silica) in het bloed:

  • Stimuleren Collageen.
  • Stimulatie Fibroblasten.(wondgenezing)
  • Stimulatie Osteoblasten.(botvorming)
  • Remming Osteoclasten.(botafname)
  • Toename Glycosaminoglycanen.(GAG’s)(weefselstevigheid)
  • Bevorderd calciumopname.

Dit zijn allen herstel bevorderende eigenschappen die je je lichaam kan schenken simpelweg door het drinken van silicawater, een totaal veilige manier om je lichaam in optima forma te krijgen en te houden.

FITTER met ACILIS by SPRITZER ®.

Gezondheid,

Dennis Nelisse

Bron: https://www.fitsociety.nl/fitness/peesblessure/